Vibratietraining is trainen op een trilplaat die tussen de 20 en 60 bewegingen maakt per seconde.
Een spier wordt daardoor voor 100% aangespannen, tegen 40% bij conventionele training. Een snelle manier van trainen dus.

Iedere spiergroep kan getraind worden, zonder dat de gewrichten extra belast worden zoals bij fitness. Het is afhankelijk van de aangenomen houding welke spiergroep getraind wordt.

Doordat wij gebruik maken van de medische variant van de FitVibe is vibratietraining geschikt voor vele mensen, van jong tot oud, van beginnende sporters tot topsporters, voor mensen met en zonder beperkingen. Behalve krachttraining kan er ook uitstekend gerekt worden op onze fitvibe.


Vibratietraining heeft als groot bijkomend voordeel dat de doorbloeding enorm gestimuleerd wordt. Door het gebruik van het kaarstsysteem van de fitvibe, de easy train, zijn specifieke programma’s te volgen zoals:

Sportprogramma’s:voetbal, tennis, golf, skiën

Bodyshapingprogramma’s:vetverbranding, cellulite, BBB, verhoogde bloedcirculatie

Uitgebalanceerde medische programma’s: preventie en bestrijding van rugpijn, osteoporose, artrose, oedeem, circulatiestoornissen, spierkrampen, verlammingen, M.S., reuma, verklevingen, burn out, whiplash, valpreventie etc. etc.

Fitvibe trainingen vinden bij ons op twee manieren plaats. U kunt kiezen uit een gehele Fitvibe training, maar ook als aanvulling op uw conventionele fitness training met gewone fitness apparatuur.