De moderne geneeskunde viert feest na de laatste claims, dat zij bij ongeveer 50% van de kankerpatienten hun leven met nog ongeveer 10 jaar kunnen rekken. Feit blijft, dat het aantal kankerpatienten sinds midden 70-er jaren met tientallen procenten is gestegen (mannen ca 20%, vrouwen ca 40%), Bovendien is inmiddels 1 op de 4 doden kankerpatient geweest, terwijl er een paar honderd mensen per jaar overlijden door kanker. Klinkt niet echt naar een feestje, toch ?

Dr. Patrick Kingsley gaat er juist niet vanuit, dat kanker in de genen zit. Hij behandelde duizenden mensen uit heel de wereld met allerlei soorten kanker en de meesten leven nu nog. De taxichauffeur van Osgathorpe (Leicestershire) noemde hem de ‘miracle worker’.De ‘wonderdokter’is inmiddels met pensioen, maar alle behandeldossiers zijn er nog. Tot dusver niets bijzonders.

Wat dr. Kingsley’s behandeling onderscheid van de gangbare aanpak is, dat hij er niet vanuit gaat dat kanker in de genen zit. De oorzaak is bijna altijd een van de zes verborgen oorzaken, varierend van een verstoord voedingspatroon, hormonale dysbalans tot ontsteking. Met eenvoudige tests en behandelingen, die door de meeste artsen worden genegeerd, kunt u zichzelf onder handen nemen.

Het enige vreemde is, dat geen enkele medicus ook maar interesse heeft in deze unieke aanpak van kanker.

BRON: WDDTY